Chat live seks shqiptar

Ai dul nga dhoma duke me injoruar komplet dhe iku shkoj.Disa muaj më vonë ndodhi një konflikt financiar në mesin e vllëzërve dhe ata u ndan njëri me tjetrin dhe ai kaloj në një shtëpi tjëter që ishtë pronë e familjes. Edhepse kaloj një kohë e gjatë deri sa burri im dhe ai u pajtuan njëri me tjetrin unë përseri nuk mund ta harroja atë dhë nuk mund ta harroja ftyrën e tij.Kur më tha ta prisja aty ishte duke u përgatitur të dal më shokët e tij.

Chat live seks shqiptar-44Chat live seks shqiptar-50Chat live seks shqiptar-42

Një ditë derisa po kalonte ai nga dhoma aty me degjoj duke bërtitur dhe hyri brenda e më pyeti cka kishte ndodhur dhe për fatin tim isha mbuluar me një batanije dhe i thashë se kisha parë një ëndërr të keqe.Dhe keshtu vazhduam për 4 orë të tëra dhe mandej më that ash duhet të ndalemi sepse mund të vij ndokush i tash të lutem vetem edhe një dhe ai tha OKEJ vetëm me një kusht nëse shkoj në banjo e marr do pomade dhe e lyen Karin tim më të dhe mandej unë e lejoj për të qi në byth sepse bytha ime i pelqente.I drejtova bythen nga ai e I tash te lutem më lage dhe ai filloj të ma lepinte bythen më gjuhen e tij dhe mandej ngadal me shume kujdes ma hupi virgjinitetin edhe në byth o cfarë kënaqsie ishte kurrë nuk do ta harroj.Thash ai është në banjo ndoshta mo nuk vjen në dhomë të ditës por shkon drejtë jashtë.Mbas dikund 20 minutave e kam parë kur hyri brenda ishte veshur dhe më tha ika unë shkova dhe sytë e tij shkuan drejt televizorit dhe shikoj dhe filloj të qesh.

Leave a Reply

 1. Free chat line whit xxx 18-May-2019 01:28

  3xnight - Amateur sex, real homemade porn Amateur homemade pics and sexvideos.

 2. Free nz sex cams 17-May-2019 05:33

  There may be a layer missing in the strata, or a set of sedimentary rock on top of metamorphic rock.

 3. antonio sabato jr dating brooke barlow 22-Mar-2019 07:09

  As a user you agree to any information you have entered to being stored in a database.

 4. Israeli sex dating sites 21-Jun-2019 10:13

  We offer straight chat, gay chat, and chat for bisexual people that are keen to explore both sides of their sexuality and appreciate the fluidity of desire. And if you’re looking to meet someone to make a real connection with we also have dating chatrooms for those looking to build a relationship with strong foundations.

 5. top rated russian dating sites 28-Jul-2019 14:04

  There aren’t many situations in the life where it’s acceptable to talk at length about yourself to random strangers without pause or interjection.